KotiRuokaKuinka tehdä täydellinen marinadi porsaanlihalle: helppo ja edullinen resepti

Kuinka tehdä täydellinen marinadi porsaanlihalle: helppo ja edullinen resepti

Kun on kyse punaisesta lihasta, yksi suosituimmista vaihtoehdoista on sianliha.

Se on halvempaa kuin muut lajikkeet ja sillä on myös monia etuja..

On kuitenkin aina tärkeää muistaa, että sianlihalla on erityinen maku ja haju, joka on neutralisoitava oikealla marinadilla, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Viime aikoina suosioon ovat tulleet ’eliittimarinadireseptit’, jotka tekevät ruoasta paljon kalliimpaa.Mutta on olemassa yksinkertainen ja edullinen resepti, joka tekee sianlihasta maukasta.

Millaisesta marinadista on kyse

Ainesosaluettelo

– Kaksi isoa lusikallista kotitekoista majoneesia;
– 3-4 valkosipulinkynttä;
– puoli lusikallista mustapippuria ja paprikaa;
– suolaa harkintasi mukaan.

Kypsennysprosessi

Kannattaa huomioida, että edellä mainitut ainekset riittävät puolen kilon sianlihalle.Jos lihaa on enemmän, säädä vain reseptiä.

Liha on pestävä, kuivattava, jaettava paloiksi.Käsittele tuote suolan, paprikan ja pippurin seoksella.

Seuraavaksi hienonna valkosipuli ja sekoita se majoneesiin.Levitä marinadi sianlihapalojen päälle.Tämä marinadi toimii kirjaimellisesti puolessa tunnissa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit