Kun on kyse punaisesta lihasta, yksi suosituimmista vaihtoehdoista on sianliha.
Se on halvempaa kuin muut lajikkeet ja sillä on myös monia etuja..
On kuitenkin aina tärkeää muistaa, että sianlihalla on erityinen maku ja haju, joka on neutralisoitava oikealla marinadilla, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.
Viime aikoina suosioon ovat tulleet ’eliittimarinadireseptit’, jotka tekevät ruoasta paljon kalliimpaa.Mutta on olemassa yksinkertainen ja edullinen resepti, joka tekee sianlihasta maukasta.
Millaisesta marinadista on kyse
Ainesosaluettelo
– Kaksi isoa lusikallista kotitekoista majoneesia;
– 3-4 valkosipulinkynttä;
– puoli lusikallista mustapippuria ja paprikaa;
– suolaa harkintasi mukaan.
Kypsennysprosessi
Kannattaa huomioida, että edellä mainitut ainekset riittävät puolen kilon sianlihalle.Jos lihaa on enemmän, säädä vain reseptiä.
Liha on pestävä, kuivattava, jaettava paloiksi.Käsittele tuote suolan, paprikan ja pippurin seoksella.
Seuraavaksi hienonna valkosipuli ja sekoita se majoneesiin.Levitä marinadi sianlihapalojen päälle.Tämä marinadi toimii kirjaimellisesti puolessa tunnissa.