KotiRuokaKuinka tehdä todellinen kanapiirakka: mehukas ja kermainen

Kuinka tehdä todellinen kanapiirakka: mehukas ja kermainen

Kotitekoisia piirakoita on vaikea vastustaa, varsinkin tyhjään mahaan ja jos piirakka on täynnä lihaa..

Tässä on vain yksi tällainen resepti – mehukas kanapiirakka, jolla on kermainen maku..

Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi meille, kuinka kokata.

Tarvitset:

  • kaupasta ostettu taikina.
  • kana – 750 gr.
  • rahkajuusto – 500 gr.
  • paprika – 2 kpl.
  • tuoreita vihreitä.
  • juustoa, suolaa ja mausteita maun mukaan.
  • kivennäisvesi – 0,5 l.
  • kasviöljy – 2 rkl.l.
  • luonnonjogurtti – 1 rkl.l.
  • muna – 1 kpl.
  • Kuinka kokata

    1.Hienonna broileri, vihannekset ja yrtit hienoksi, raasta juusto ja sekoita kaikki rahkajuuston kanssa.

    2.Sekoita erillisessä kulhossa kivennäisvesi kasviöljyyn, lisää jogurtti ja muna, sekoita tasaiseksi.

    3.Voitele uunivuokaan ja levitä kerroksittain: taikina, täyte, kastike, taas taikina, mutta niin, että viimeinen kerros on taikinakerros, joka voidaan siveltää munankeltuaisella.

    Kuumenna uuni 180 asteeseen ja paista piirakkaa kypsäksi.Hyvää ruokahalua!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit