KotiRuokaKuinka valmistaa hieno marinadi grillausta varten: ei etikkaa tai majoneesia

Kuinka valmistaa hieno marinadi grillausta varten: ei etikkaa tai majoneesia

Yhteiskunnan suosituimpia raaka-aineita grillimarinadin valmistukseen ovat etikka, majoneesi, kefiiri ja kivennäisvesi..

Gourmetit pitävät kasviöljystä enemmän kuin kaikkia näitä lisäaineita.Harvoissa tapauksissa käytetään erityistä ainesosaa.

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi, kuinka valmistetaan upea grillimarinadi.

Tarvitset:

  • granaattiomenamehu 1,5 kuppia.
  • kasviöljy 2 rkl.l.
  • sitruunamehu 2 tl.l.
  • valkosipuli 2 kynttä.
  • suolaa ja pippuria maun mukaan.
  • Kuinka kokata

    Raaka-aineet on tarkoitettu yhdelle kilolle sianlihaa.Uskotaan, että granaattiomenamehu on yksinkertaisesti ihanteellinen tälle lihalle.

    1.Sekoita granaattiomena ja sitruunamehu, lisää kasviöljy.

    2.Hienonna valkosipuli hienoksi, sekoita suolan ja pippurin kanssa ja lisää mehu-öljyseokseen.

    3.Sekoita marinadi huolellisesti ja kaada se paloiteltujen lihan päälle.

    4.Peitä astia tiiviisti (esim. kelmulla) ja laita jääkaappiin 6-8 tunniksi.

    Hyvää ruokahalua!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit