KotiRuokaKuinka valmistaa kylmää kurkkukeittoa: nyt on aika kokeilla sitä

Kuinka valmistaa kylmää kurkkukeittoa: nyt on aika kokeilla sitä

On käynyt ilmi, että kylmäkeiton resepti löytyy useissa eri versioissa.Punajuurikeiton, okroshkan ja suosittujen kholodnik-lajikkeiden lisäksi voit valmistaa gazpachoa.

Gazpacho on espanjalainen ruokalaji.Se valmistetaan useista ainesosista..

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi kuinka tehdään kurkkugazpacho.

Tarvitset:

  • kurkut – 400 gr.
  • avokado – 1 kpl.
  • rucola ja minttu maun mukaan.
  • sitruuna – 1 kpl.
  • suolaa, jauhettua mustapippuria maun mukaan.
  • kasviöljy – 60-70 ml.
  • Kuinka kokata

    1.Kurkut ja avokadot on pestävä ja kuori poistettava, ja avokadoista on myös poistettava kuoppa.

    2.Pese lehtivihannekset ja soseuta ne yhdessä kurkkujen ja avokadojen kanssa tehosekoittimessa.

    3.Lisää sitruunamehu ja mausteet soseen maun mukaan.

    4.Lisää kasviöljy, halutessasi hienonnettu retiisi, sekoita, jäähdytä ja tarjoile.Hyvää ruokahalua!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit