Kun kotiäiti haluaa ilahduttaa rakkaansa herkullisella paistetulla lihalla illalliseksi, hän pyrkii tekemään tästä ruuasta pehmeän ja mehukkaan..
Tätä varten sinun on marinoitava liha kunnolla.Jos sinulla ei ole aikaa perinteiseen marinointiin, BelNovosti-verkostojulkaisun asiantuntija, kokki Julia Arkhipova neuvoo käyttämään yksinkertaista ja tehokasta menetelmää, jonka avulla voit saavuttaa lihan ihanteellisen koostumuksen vain 40 minuutissa.
Miksi marinointiprosessi on niin tärkeä?
Kiitos marinadista, joka sisältää yleensä happamia ainesosia – sitruunamehua, etikkaa, kiiviä jne.– lihan kuidut ovat pehmenneet ja aromeja täynnä.
Kuinka valmistaa pehmeää lihaa nopeasti
Jos haluat välttää pitkää marinointia, valmista ensin tarvittavat ainekset.Puoli kiloa lihaa varten tarvitset:
Sipuli on kuorittava ja leikattava puolirenkaiksi.Paista se pannulla kuumassa öljyssä kullanruskeiksi.
Kun huomaat sipulien alkavan ruskistua, lisää pannulle ruokasoodaa pehmentämään niitä.
Laita nyt paloiksi leikattu liha pannulle, lisää suola ja mausteet, sekoita sitten kattilan sisältö ja jatka kypsentämistä keskilämmöllä 20-40 minuuttia.Tarkka kypsennysaika riippuu käyttämästäsi lihatyypistä.
Jotta liha ruskistuu tasaisesti, käännä sitä silloin tällöin ja lorauta pannulta sipulikastiketta ennen tarjoilua.