KotiRuokaKuinka valmistaa lihaa niin, että se on mureaa eikä maistu merilevältä –...

Kuinka valmistaa lihaa niin, että se on mureaa eikä maistu merilevältä – vaihe, jonka monet ihmiset eivät huomaa tai eivät tiedä

Kun kotiäiti haluaa ilahduttaa rakkaansa herkullisella paistetulla lihalla illalliseksi, hän pyrkii tekemään tästä ruuasta pehmeän ja mehukkaan..

Tätä varten sinun on marinoitava liha kunnolla.Jos sinulla ei ole aikaa perinteiseen marinointiin, BelNovosti-verkostojulkaisun asiantuntija, kokki Julia Arkhipova neuvoo käyttämään yksinkertaista ja tehokasta menetelmää, jonka avulla voit saavuttaa lihan ihanteellisen koostumuksen vain 40 minuutissa.

Miksi marinointiprosessi on niin tärkeä?

Kiitos marinadista, joka sisältää yleensä happamia ainesosia – sitruunamehua, etikkaa, kiiviä jne.– lihan kuidut ovat pehmenneet ja aromeja täynnä.

Kuinka valmistaa pehmeää lihaa nopeasti

Jos haluat välttää pitkää marinointia, valmista ensin tarvittavat ainekset.Puoli kiloa lihaa varten tarvitset:

  • Sipulit – 2 kpl.
  • Suola – maun mukaan.
  • Mausteet (mustapippuri, paprika, timjami) – maun mukaan.
  • Ruokasooda – 1/3 tl.
  • Kasviöljy – 50 g.
  • Sipuli on kuorittava ja leikattava puolirenkaiksi.Paista se pannulla kuumassa öljyssä kullanruskeiksi.

    Kun huomaat sipulien alkavan ruskistua, lisää pannulle ruokasoodaa pehmentämään niitä.

    Laita nyt paloiksi leikattu liha pannulle, lisää suola ja mausteet, sekoita sitten kattilan sisältö ja jatka kypsentämistä keskilämmöllä 20-40 minuuttia.Tarkka kypsennysaika riippuu käyttämästäsi lihatyypistä.

    Jotta liha ruskistuu tasaisesti, käännä sitä silloin tällöin ja lorauta pannulta sipulikastiketta ennen tarjoilua.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit