KotiRuokaKuinka valmistaa majoneesia ilman munia: tarvitset purkillisen hernesäilykkeitä.

Kuinka valmistaa majoneesia ilman munia: tarvitset purkillisen hernesäilykkeitä.

Monet tietävät, että kotitekoinen majoneesi on aina maukkaampaa ja terveellisempää kuin kaupasta ostettu majoneesi, koska siinä käytetään hyväksi todettuja tuotteita.

Kaikki eivät kuitenkaan tiedä, että kuuluisasta kastikkeesta on mahdollista valmistaa vähärasvainen versio.

On tärkeää huomata, että hernepurkkien neste auttaa meitä tässä asiassa, toteaa lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova.

Miten valmistaa kotitekoista majoneesia ilman kananmunia?

Tarvittavat ainekset

– Kuppi herneitä sisältävää nestettä;
– Teelusikallinen sinappia;
– Kuppi kasviöljyä;
– Suolaa ja pippuria maun mukaan.

Valmistusprosessi

On tärkeää kaataa neste tölkistä herneiden kanssa tehosekoittimeen, lisätä suola, pippuri ja sinappi. Käynnistämme laitteen ja aloitamme vatkaamisen.

Seuraavaksi on vuorossa öljy.

On huomionarvoista, että koko öljymäärää ei tulisi kaataa kerralla. Se on kaadettava erissä, ja tässä vaiheessa on jatkettava vatkaamista.

Heti kun kastike on saavuttanut sille ominaisen rakenteen ja värin, voit sammuttaa tehosekoittimen.

Mielenkiintoista kyllä, tämä majoneesi keksittiin vasta muutama vuosi sitten, mutta se on silti onnistunut saavuttamaan suosiota.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit