KotiRuokaKuinka valmistaa makeita suolakurpitsaa: yksinkertainen ja maukas valmiste talveksi

Kuinka valmistaa makeita suolakurpitsaa: yksinkertainen ja maukas valmiste talveksi

Makea marinoitu kesäkurpitsa voi yllättää ja tyydyttää herkkusujen korkeat vaatimukset..

On uteliasta, että työkappale, jolla on tällaiset ominaisuudet, valmistetaan yksinkertaisesti.Se vaatii vähimmäismäärän ainesosia.

Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi kuinka makea kesäkurpitsa suolataan.

Tarvitset:

  • kesäkurpitsa – 4 kpl.
  • sokeri – 500 gr.
  • kurkuma – ½ tl.l.
  • pöytäetikka – 80 ml.
  • vesi – 500 ml.
  • Kuinka kokata

    1.Tähän valmistukseen voidaan käyttää jopa suuria kesäkurpitsaa.Ne on kuorittava ja leikattava kahteen osaan, poistettava siemenet ja leikattava viipaleiksi tai tankoiksi.

    2.Otamme kattilan vettä ja lisäämme siihen kurkumaa ja sokeria, sekoita ja kiehauta marinadi.

    3.Kun vesi kiehuu, lisää siihen hienonnettu kesäkurpitsa ja kiehauta kattilan sisältö uudelleen.

    4.Poista lämmöltä, lisää etikka ja kaada seos steriileihin purkkeihin.

    Käärimme sen, käännämme ympäri ja jäähtymisen jälkeen laitamme purkit säilytykseen pimeään ja viileään paikkaan.Hyvää ruokahalua!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit