KotiRuokaKuinka valmistaa pannukakkuja ilman jauhoja: käy ilmi, että tämä on mahdollista -...

Kuinka valmistaa pannukakkuja ilman jauhoja: käy ilmi, että tämä on mahdollista – astiasta tulee herkkä ja terveellinen

Pannukakut ilman jauhoja. Monille herkkusuille tämä lause kuulostaa oudolta..

Itse asiassa pannukakkuja valmistettaessa on täysin mahdollista tehdä ilman jauhokomponenttia..

Vaihtoehtoisella ainesosalla ruokalaji osoittautuu paljon vähemmän kaloriseksi ja erittäin terveelliseksi.

Jopa henkilö, joka noudattaa tiukkaa ruokavaliota, voi syödä tätä ruokaa.

Mutta kuinka keittää pannukakkuja ilman jauhoja? Belnovosti-verkostojulkaisun ruoanlaitto-alan asiantuntija, kokki ja neljännen luokan leipuri Julia Arkhipova puhui mielenkiintoisesta tavasta luoda tuttu ruokalaji.

Pannukakkuresepti ilman jauhoja

Ota iso kulho, riko siihen 2 munaa, lisää lasillinen maitoa ja ripaus suolaa.

Sekoita massa hyvin.Tuloksena on nestettä, joka on sakeutettava jollakin.

Sovimme, että emme käytä jauhoja.Mitä minun sitten pitäisi käyttää sakeuttajana?

Vastaus on yksinkertainen: maissitärkkelys.Riittävän paksun taikinan saamiseksi riittää kolme ruokalusikallista tätä tuotetta.

Seuraava vaihe on pienen määrän kidesokeria lisääminen.Kolmasosa teelusikallista riittää.

Valmistetusta pohjasta tulee useita pannukakkuja.

Astiasta tulee uskomattoman herkkä, mielenkiintoinen maku ja vähäkalorinen sisältö: laihdutusgurmetit ovat iloisia.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit