KotiRuokaKumpi on parempi lisätä kahviin - maito vai kerma? Tähän kysymykseen on...

Kumpi on parempi lisätä kahviin – maito vai kerma? Tähän kysymykseen on yksiselitteinen vastaus

Maito vai kerma – kumpi näistä kahvin lisäaineista on parempi?

Monet ihmiset eivät näe perustavanlaatuista eroa.

Eikä turhaan, koska jompikumpi edellä mainituista kahdesta vaihtoehdosta sopii paljon paremmin suosittuun virkistävään juomaan.

Me puhumme kermasta.Niitä kannattaa lisätä kahviin.

Tämän suosituksen jakoi Belnovostin verkkopainoksen neljännen luokan kokki ja leipuri Julia Arkhipova, joka on ruoanlaittoalan asiantuntija.

Miten kerma on parempaa kuin maito

Vastaus on yksinkertainen: kermassa on suurempi rasvapitoisuus.

Tästä syystä tämä maitotuote sopii kahvin kanssa paremmin kuin maito.

Kerman ansiosta virkistävästä juomasta tulee pehmeä ja erittäin miellyttävän makuinen.Katkeruus on kadonnut ja makeus alkaa tuntua hyvin.

Maito sen sijaan ei paranna kahvin makua niin paljon.

Tällaista lisäainetta käytetään pikemminkin siihen tarkoitukseen, että piristävän juoman lämpötila saadaan nopeammin hyväksyttäväksi.

Jos sinulla on siis mahdollisuus kaataa kahviin kermaa, lisää sitä mieluummin kuin maitoa.

Ainoa kermavaahdon haittapuoli on, että se on hieman kaloripitoisempi.Tämä seikka voi olla tärkeä laihduttajille.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit