KotiRuokaKypsennysvinkkejä perunoiden tummentamiseen ruskeaksi

Kypsennysvinkkejä perunoiden tummentamiseen ruskeaksi

Kuumat perunapannukakut eivät saa olla sinivihreitä, vaan kullanruskeita, mutta useammin tapahtuu päinvastoin..

Tämä tapahtuu, koska perunoilla on ominaisuus tummua.Tämä ei ole ollenkaan ongelma, sinun on vain tiedettävä, mitä tuotetta lisätään hashruskeaan seokseen..

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi, mitä lisättävää.

Kulinaariset salaisuudet

On parempi käyttää tärkkelyspitoisia mukuloita perunapannukakkuihin – aurora, tavarat ja muut.Ne kuitenkin tummuvat melko nopeasti perunoiden raastamisen jälkeen.

Mutta tämä voidaan välttää lisäämällä yksi ruokalusikallinen tuoretta sitruunamehua.

Jos sinulla ei ole sitruunaa, omenaviinietikka käy.

Ainesosia ei lisätä täysin valmistettuun massaan, vaan vain hienonnettuihin perunoihin.

Seoksen tulee antaa hautua, jonka jälkeen ylimääräinen perunamehu valutetaan pois ja kypsennystä voidaan jatkaa.

Voit myös lisätä perunoihin raastettua sipulia, joka estää perunoiden värjäytymisen.

Lisäksi kotiäidit lisäävät perunapannukakkuseokseen raastettua kesäkurpitsaa, kurpitsaa, porkkanaa tai tuoreita yrttejä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit