KotiRuokaLaardia ei pidä koskaan suolata näin; kolme virhettä pilaa sen.

Laardia ei pidä koskaan suolata näin; kolme virhettä pilaa sen.

Aina ei ole mahdollista suolata silavaa niin, että siitä tulee pehmeää.

Kerromme kolmesta virheestä laardin suolaamisessa, jotka tekevät siitä kovaa.

Miksi silavasta tulee kovaa

Ensinnäkin, sinun ei pitäisi valita suolauslaardia, jossa on laaja lihakerros.

Mitä vähemmän lihaa, sitä nopeampi suolaus ja sitä mureampaa laardi on.

Toiseksi, älä leikkaa silavaa pieniksi paloiksi, vaan niiden on oltava keskikokoisia.

Kolmanneksi, silavaa pitää suolata vähintään 5-6 päivää, voit suolata sitä jopa viikon ajan.Isoja paloja suolataan pidempään.

Päivän tai kaksi laardia säilytetään huoneenlämmössä (+18-23 astetta), sitten laitetaan jääkaappiin alahyllylle.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit