Riisin keittäminen niin, ettei se muutu puuroksi, ei ole ollenkaan vaikeaa.
Sinun on vain lopetettava vanhentuneiden neuvojen noudattaminen.Erityisesti 1:2-suhdetta ei tarvitse ylläpitää.
Kerromme sinulle kuinka keittää riisiä niin, että siitä tulee pörröinen.
Kuinka keittää pörröistä riisiä
Ensinnäkin riisi on pestävä huolellisesti.Toiseksi sinun on kypsennettävä kattilassa.
Paista ensin riisiä kasviöljyssä kolme minuuttia.Lisää sitten kiehuvaa vettä.
Jos otit yhden lasillisen riisiä, lisää lasillinen kiehuvaa vettä.Suola, lisää mausteet.
Peitä riisi leivinpaperilla, peitä pinta kannella ja keitä noin 12 minuuttia.
Tämän ajan kuluttua kääri kattila pyyhkeillä. 10-15 minuutin kuluttua riisi voidaan tarjoilla.