KotiRuokaLuetellaan hyväksi havaittuja tekniikoita ylisuolatun keiton säilyttämiseksi.

Luetellaan hyväksi havaittuja tekniikoita ylisuolatun keiton säilyttämiseksi.

Liika suolatilanne voi tapahtua kenelle tahansa, joten on tärkeää muistaa, kuinka tämä ongelma ratkaistaan..

Voidaan käyttää useita menetelmiä, jotta ylimääräinen suola saadaan täysin näkymättömäksi..

Lehtimme ruoanvalmistuksen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova kertoi kulinaaristen asiantuntijoiden menetelmistä.

Kuinka säästää keittoa

Peruna

Yksinkertaisin ja suosituin menetelmä, joka säästää nopeasti ensimmäisen annoksesi.Kuori perunat, jaa mukulat kahteen osaan ja laita kattilaan.

Maista keittoa säännöllisesti: heti kun suolan määrä ei ole enää kriittinen, voit sammuttaa liesi.

Keksit

Jos huomaat keiton olevan liian suolaista vasta sillä hetkellä, kun olet jo valmistanut sen, tilanne voidaan vielä korjata.Tätä varten sinun tarvitsee vain lisätä krutonkeja keittokulhoon tarjoilun yhteydessä.

On parasta ottaa tuote ilman suolaa ja lisämakuja.

smetana

Tämä menetelmä mahdollistaa myös ylimääräisen suolan jäämisen huomaamatta jo keittoa tarjottaessa.Kastikkeena tarvitsee vain käyttää smetanaa, jonka rasvapitoisuus on keskimäärin.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit