Monet uskovat, että perunamuusia tehtäessä ainesosavalikoima on rajallinen.
Tästä syystä valinnanvaraa on lähinnä maidon tai perunaliemen välillä.
Mutta mahdollisten vaihtoehtojen lista on paljon laajempi, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.
Mikä voi toimia loistavana korvikkeena klassiselle maidolle?
Maustettu voi
On suositeltavaa käyttää pohjana korkealaatuista puhdistamatonta oliiviöljyä.Siihen lisätään murskattua valkosipulia, joka on esipaistettu uunissa.
Voit lisätä myös pienen määrän jauhettua muskottipähkinää ja majorania.Tällainen sose ei varmasti jää huomaamatta.
Parmesaani
Tämä ainesosa vaikuttaa melko odottamattomalta, mutta sen voi huoletta lisätä perunamuusiin: maidon voi unohtaa.Parmesaani kannattaa raastaa ja lisätä perunamuusiin.
Perunamuusin mausta tulee uskomattoman hienostunut ja mielenkiintoinen.
Jos et syö kaikkea perunamuusia kerralla, voit käyttää tätä valmistetta leivonnaisten tekemiseen täytteellä.