Kävi ilmi, että voit tehdä maukkaita kotletteja ilman lihaa.
Kesäkurpitsasta voi tehdä ruokahalua herättäviä ’kiekkoja’.
Tärkeintä on noudattaa tiettyä reseptiä.Ja silloin kokki saa todellista herkkua.
Maukkaiden kesäkurpitsaleikkeleiden ruoanlaiton salaisuudet jakoi verkkojulkaisun ’Belnovosti’ asiantuntija ruoanlaiton alalla, kokki, neljännen luokan leipuri Yulia Arkhipova.
Resepti kesäkurpitsaleikkeleistä
Raasta kaksi kesäkurpitsaa.Laita saatu massa kulhoon, ripottele silputtuun vihannekseen hieman suolaa (puoli teelusikallista riittää), sekoita astian sisältö hyvin ja aseta se sivuun 10 minuutiksi.
Tänä aikana sinulla on aikaa leikata 6 viipaletta patonkia kuutioiksi ja pilkkoa ne tehosekoittimessa.Tee sama yhden sipulin kanssa.
Kun 10 minuuttia on kulunut, puhdista kesäkurpitsaseos ylimääräisestä nesteestä.Sekoita näin saatu pohja aiemmin pilkotun leivän ja sipulin kanssa.
Lisää seokseen 2 raakaa kananmunaa, 1 rkl majoneesia, pari hienonnettua valkosipulinkynttä, 3 rkl korppujauhoja ja 1 rkl jauhoja.
Saat lopulta pohjan, josta voit muodostaa useita ’kiekkoja’.Kasta kukin korppujauhoihin ja paista pannulla, kunnes se on kullanruskea molemmilta puolilta.
Valmiit leikkeleet ovat uskomattoman ruokahalua herättävän näköisiä ja erittäin kirkkaan makuisia.Perheesi jäsenet ovat erittäin tyytyväisiä tällaiseen ateriaan.Kuten muuten myös vieraat.