Monet uskovat, että ihmiset, jotka valitsevat kahviloissa maitovaihtoehtoja, haluavat vain erottua muusta joukosta.
Tämä on harhaluulo.
Lehmänmaito on jo kauan sitten lakannut yllättämästä herkkusuita, jotka haluavat löytää kahvin uusia puolia, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, keittiömestari Julia Arkhipova.
Miksi todelliset tuntijat valitsevat kookosmaidon
Sillä on hieno maku
Kookosmaito antaa tavallisellekin kahvijuomalle tietyn eksoottisen maun.Kookosmaito on maultaan todella ainutlaatuista.
Sitä pitää vain kokeilla ainakin kerran vakuuttuakseen.
Sokerin korvike
Todellinen gourmand ei koskaan lisäisi kahviin sokeria: tämä ainesosa vie juomalta sen identiteetin.Jopa korkealuokkaiset pavut maistuvat sokerin vuoksi samalta kuin halpa supermarketin kahvi.
Kookosmaidossa on luonnollista makeutta, joka vain korostaa kahvin makua ja aromia, mutta ei ’tapa’ niitä.