Aiemmin kotiäidit yrittivät pitää kiinni klassisista resepteistä, mutta nyt tilanne on muuttunut..
Monet ihmiset yrittävät tehdä tutuista ruoista epätavallisempia, maukkaampia, mielenkiintoisempia ja terveellisempiä..
Mutta joskus valitut komponentit voivat olla äärimmäisen odottamattomia, huomautti kokki Julia Arkhipova, lehtemme kulinaarinen asiantuntija.
Esimerkiksi harvat ovat kuulleet, että palkokasveja voidaan lisätä jauhelihaan.
Mitä se antaa?
Herneiden esittely
Puhutaan valmiin hernepohjaisen soseen käytöstä.Tässä tapauksessa voit päästä eroon tarpeesta lisätä leipää tai muita pörröisyyden komponentteja.
Kotleteista tulee tiheitä, maukkaita ja mielenkiintoisia.
Linssien rooli
Tässä tapauksessa on myös parempi käyttää punaisia tai keltaisia linssejä, koska nämä lajikkeet kypsyvät nopeasti soseeksi.
On huomionarvoista, että kotleteista tulee herkkiä, maukkaita, aromaattisia ja tyydyttäviä.Linssejä käytettäessä ei myöskään tarvitse lisätä leipää.