Kukaan ei halua, että juustokakut hajoavat paistettaessa tai jäävät sisältä raaoiksi.
Siksi ruokalajin valmistuksessa on noudatettava tiettyjä sääntöjä.
Jos haluat, että juustokakuistasi tulee aina virheettömiä, lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova on jakanut huippusalaisuutensa.
Miksi juustokakut eivät paistu ja hajoavat?
Raejuuston kosteuspitoisuus
Kuten käy ilmi, suurin syy on siinä, ettet ole poistanut juustomassasta kokonaan ylimääräistä kosteutta.Jos pääkomponentti on kostea, et pysty tekemään juustokakkuja.
Ne eivät pidä muotoaan ja niistä tulee läpimärkiä.
Munien liikaa tai liian vähän
Yksi tai kaksi kananmunaa riittää aivan hyvin hyvien juustokakkujen tekemiseen.Niiden käyttöönotosta ei siis tarvitse kieltäytyä kokonaan, mutta suuria määriä ei myöskään kannata laittaa.
Rajoita siis itsesi 1-2 kananmunaan.
Sokeri.
Usein epäonnistumisen syy on sokerin suuressa määrässä.On parempi yrittää ottaa sitä käyttöön rajoitetusti, sillä muuten juustokakut palavat ja hajoavat.