KotiRuokaMiksi juustokakut eivät paistu ja hajoavat: tärkeimmät esitetyt syyt

Miksi juustokakut eivät paistu ja hajoavat: tärkeimmät esitetyt syyt

Kukaan ei halua, että juustokakut hajoavat paistettaessa tai jäävät sisältä raaoiksi.

Siksi ruokalajin valmistuksessa on noudatettava tiettyjä sääntöjä.

Jos haluat, että juustokakuistasi tulee aina virheettömiä, lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova on jakanut huippusalaisuutensa.

Miksi juustokakut eivät paistu ja hajoavat?

Raejuuston kosteuspitoisuus

Kuten käy ilmi, suurin syy on siinä, ettet ole poistanut juustomassasta kokonaan ylimääräistä kosteutta.Jos pääkomponentti on kostea, et pysty tekemään juustokakkuja.

Ne eivät pidä muotoaan ja niistä tulee läpimärkiä.

Munien liikaa tai liian vähän

Yksi tai kaksi kananmunaa riittää aivan hyvin hyvien juustokakkujen tekemiseen.Niiden käyttöönotosta ei siis tarvitse kieltäytyä kokonaan, mutta suuria määriä ei myöskään kannata laittaa.

Rajoita siis itsesi 1-2 kananmunaan.

Sokeri.

Usein epäonnistumisen syy on sokerin suuressa määrässä.On parempi yrittää ottaa sitä käyttöön rajoitetusti, sillä muuten juustokakut palavat ja hajoavat.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit