KotiRuokaMiksi kahvisi maistuu huonolta? Katsotaanpa 3 virhettä, jotka estävät sinua valmistamasta hyvää...

Miksi kahvisi maistuu huonolta? Katsotaanpa 3 virhettä, jotka estävät sinua valmistamasta hyvää juomaa.

Jos laadukas kahvi ei maistu, et ehkä valmistanut sitä oikein.

Kerromme kolmesta yleisestä virheestä kahvin valmistuksessa, jotka pilaavat sen maun.

Miten valmistat herkullista kahvia

Ensinnäkin, kahvia ei pidä keittää hanavedellä.On parempi ottaa suodatettua tai pullotettua vettä.

Samalla ei suositella pehmennettyä ja tislattua vettä.

Toiseksi, kun valmistat kahvia kupissa, et saa kaataa päälle jyrkkää kiehuvaa vettä.

Tämä tappaa juoman maun.Veden lämpötilan tulisi olla 95 astetta.

Kolmanneksi on tärkeää käyttää oikeita välineitä.Suosi mieluiten posliinisia kuppeja, joissa on paksut seinämät.

Kuppi kannattaa keittää ennen kahvin keittämistä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit