KotiRuokaMiksi kebab osoittautui kuivaksi ja epämiellyttäväksi: isäntien tärkeimmät virheet on nimetty.

Miksi kebab osoittautui kuivaksi ja epämiellyttäväksi: isäntien tärkeimmät virheet on nimetty.

Jos alkaa valmistaa kebabia, odottaa aina saavansa maukasta ja mehukasta lihaa.

Mutta kuiva ja mauton ruokalaji on pettymys poikkeuksetta kaikille.

Jotta et joutuisi tällaiseen tilanteeseen, sinun on tiedettävä tärkeimmät virheet, sanoi kokki Julia Arkhipova, lehtemme kulinaristiasiantuntija.

Mitkä ovat tärkeimmät virheet kebabin valmistuksessa

Lihan laatu

Jos aiot valmistaa kebabin, sinun ei pitäisi säästää rahaa tärkeimmästä ainesosasta: kukaan ei valmistaa maukasta lihaa, joka ei ole ensituoreen tuoreinta ilman pisaraakaan rasvakerrosta.

Tässä tapauksessa on parempi valmistaa kebab siipikarjasta.

Mausteista kieltäytyminen

Joissakin resepteissä mausteita ei ehdoteta käytettävän juuri lainkaan, mikä on virhe.Mausteet eri lihalajeille antavat makuvivahteita ja parantavat laatua tuntuvasti.

Siksi marinadiin tulisi lisätä vähintään 2-3 maustetta.

Riittämätön aika

Kannattaa myös aina muistaa, että keskimääräinen marinointiaika on noin kolme tuntia.Jos marinadi pystyy toimimaan nopeammin, siitä kirjoitetaan aina lisäksi reseptiin.

Kaikissa tapauksissa on kuitenkin parasta lähettää marinoitu liha jääkaappiin yön yli.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit