KotiRuokaMiksi kokeneet kokit peittävät pannun liinalla riisiä keittäessään: yllättyisit.

Miksi kokeneet kokit peittävät pannun liinalla riisiä keittäessään: yllättyisit.

Laadukkaan riisin keittäminen on hyödyllinen taito jokaiselle emännälle, sillä silloin voi aina tarjoilla loistavan monikäyttöisen lisukkeen.’.

Mutta tämäntyyppisen viljan kanssa voi olla vaikeuksia.

Se on riisiä, joka voi tarttua yhteen ja kiehua puuroksi, muistuttaa lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Kokilla on siis omat mielenkiintoiset tekniikkansa täydellisen lisukkeen keittämiseen.

Miksi esimerkiksi kokeneet kokit peittävät pannun pyyhkeellä riisiä keittäessään

Kuten käy ilmi, tämä on hyvin yksinkertainen tapa tehdä lisukkeesta mureaa ja maukasta.Tämä temppu poistaa kattilasta ylimääräisen nesteen, mutta höyryä jää jäljelle.

Tuloksena on maukas ja täyteläinen lisuke.Tätä tekniikkaa voidaan käyttää myös italialaisen risoton tai uzbekistanilaisen pilafin valmistuksessa.

Salaisuuden käyttäminen on yksinkertaista.

Ota sopivan kokoinen keittiöpyyhe ja kun vesi kiehuu, heitä se kattilan päälle.Peitä myös kansi päälle.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit