KotiRuokaMiksi lisätä ruokasoodaa ja sokeria sipulia paistettaessa: kaikki kotipitäjät eivät tiedä.

Miksi lisätä ruokasoodaa ja sokeria sipulia paistettaessa: kaikki kotipitäjät eivät tiedä.

Moni luulee, että sipulien paistaminen on helpoin kulinaristinen tehtävä, jonka jopa kokematonkin pystyy helposti hoitamaan.

Kaikista sipuleista tulee kuitenkin erilaista.

Kannattaa ymmärtää, että koko ruokalajin laatu riippuu pitkälti tästä komponentista, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Siksi jotkut kokeneet kotiäidit ottavat käyttöön erityisiä lisäkomponentteja sipulien paistoprosessissa.

Mitä se antaa

Soodan rooli

Jos lisäät vain yhden hyppysellisen ruokasoodaa, paistetut sipulit kirjaimellisesti muuttuvat.Vihanneksesta tulee kauniin värinen ja erittäin miellyttävän sävyinen.

Ruokasooda neutralisoi myös sipulien erikoisen hajun.

Miksi lisätä sokeria

Ja tämän kulinaarisen tempun avulla voit hemmotella todellisia karamellisoituja sipuleita, jotka ovat minkä tahansa ruokalajin ’kohokohta’.

Positiivisen vaikutuksen aikaansaamiseksi riittää puoli teelusikallista sokeria.

Tavallisen sokerin lisäksi voidaan ottaa käyttöön myös ruokosokerin ja ruskean sokerin muunnoksia.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit