Monet emännät valittavat, etteivät osaa valmistaa pakastetuista nyytistä kunnollista ruokaa.
Tuote tarttuu heidän mukaansa yhteen, kiehuu yli tai ei voi ylpeillä runsaalla maulla.BelNovosti-verkkopainoksen asiantuntija Julia Arkhipova on varma, että näin tapahtuu, koska nyytit heitetään kiehuvaan veteen.
Miksi veden kiehumista ei kannata odottaa
Tässä on kaksi tärkeintä syytä, miksi sinun ei pitäisi odottaa veden kiehumista.
Ensinnäkin nyytit saattavat kiehua, varsinkin jos käytetään pakastettuja nyyttejä.
Niiden lämpötila poikkeaa suuresti veden lämpötilasta, ja ne alkavat heti räjähtää, kun ne joutuvat kuumaan nesteeseen.
Toiseksi, kiehuvaan veteen upottamisen jälkeen nyytit tarttuvat toisiinsa – taikinan pinnalla oleva tärkkelys tarttuu yhteen, ja sen sijaan, että nyytit kelluisivat erikseen vedessä, saadaan jonkinlainen nyytikerros.
Miten keitetään herkullisia nyyttejä
Jos haluat määrätietoisesti varmistaa, että tekemäsi nyytit eivät tartu tai kiehu, ovat meheviä ja säilyttävät kirkkaan maun, käytä seuraavia vinkkejä.