KotiRuokaMiksi pergamentti tarttuu leivontaan: kokeneet kokit listaavat merkittävimmät virheet

Miksi pergamentti tarttuu leivontaan: kokeneet kokit listaavat merkittävimmät virheet

Pergamenttipaperia käytetään usein erilaisten leivonnaisten valmistuksessa.

Kukaan ei kuitenkaan halua, että paperi tarttuu valmiisiin leivonnaisiin.

Sen poistaminen on äärimmäisen vaikeaa.Siksi kannattaa tutustua etukäteen listaan emäntien yleisimmistä virheistä, sanoo lehtemme ruoanlaittoasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Mistä virheistä pergamentin kanssa työskentelyssä on päästävä eroon

Oikea määrä öljyä

On tärkeää luoda laadukas öljykerros pergamentin ja itse taikinan väliin.Jos näin ei tehdä, leivonnaiset tarttuvat väistämättä kiinni.

Paperille on siis levitettävä riittävä määrä öljyä.

Pergamentin laatu

Kaikki kotiäidit eivät tiedä, että kaikki pergamentit eivät ole laadukkaita ja sovellu kaikenlaisten ruokien valmistamiseen.Ota esimerkiksi leivontaan tarpeeksi paksua paperia.

Tosiasia on, että ohut pergamentti tarttuu aina kiinni.

Ruoanlaitto

On aina tärkeää asettaa oikea kypsennysaika.Jos paistat taikinaa pidempään kuin pitäisi, paiston laatu ei ainoastaan heikkene, vaan se aiheuttaa myös lisäongelmia.

Esimerkiksi pergamentti yksinkertaisesti tarttuu taikinaan.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit