KotiRuokaMiksi pitää valkosipulia teessä ja leipää keittiön lastalla: 5 keittiövinkkiä, joista useimmat...

Miksi pitää valkosipulia teessä ja leipää keittiön lastalla: 5 keittiövinkkiä, joista useimmat ihmiset eivät ole tietoisia

Arjessamme on tarpeeksi stressiä ja vaivaa – miksi siis stressata ylimääräisesti pienistä kotitalousasioista.

Jos haluat säästää aikaa ja hermoja tehdessäsi jokapäiväisiä askareita keittiössä, käytä BelNovosti-verkkolehden asiantuntijan, kokki Julia Arkhipovan neuvoja.

Kaurapuuro hajuja vastaan

Kaurahiutaleet ovat kuuluisia imukykyisistä ominaisuuksistaan, joten jos jääkaapissa on paha haju, laita kulho kaurahiutaleita jääkaappiin.

Leivän säilytys

Jotta leivonnaiset pysyisivät pehmeinä ja ruokaisina mahdollisimman pitkään, kokeile laittaa leipävarastoon puulasta.Puun avulla pystyt säilyttämään optimaalisen kosteustason säiliön sisällä ja leipä pysyy tuoreena hieman pidempään.

Öljy lihamyllyä varten

Jos joudut jauhamaan lihamyllyllä sitkeää lihaa tai jos kone ei ole tarpeeksi tehokas, voitele ruuvi kasviöljyllä – näin ruoka on helpompi ja nopeampi laittaa jauhimen läpi.

Valkosipulin varastointi

Jotta valkosipuli ei pilaantuisi, säilytä sitä pussissa, johon on lisätty suolaa ja kuivaa teetä.Nämä komponentit estävät mätänemistä ja homeen muodostumista.

Lypsä perunat maitoon

Etkö halua viipaloitujen perunoiden tummuvan? Lisää muutama ruokalusikallinen maitoa veteen, jossa perunat makaavat – näin kuoritut mukulat pysyvät vaaleina ja ruokahalua herättävinä kypsennykseen asti.

Kerroimme aiemmin, miten pastapilaf tehdään.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit