KotiRuokaMiksi ruokaa ei pidä pakastaa liian suurissa annoksissa: tämä on virhe, jonka...

Miksi ruokaa ei pidä pakastaa liian suurissa annoksissa: tämä on virhe, jonka monet kotiäidit tekevät

Jotkut kotiäidit pakastavat usein suuren ruokapalan pakastimeen kiireessä..

Mutta kuten Julia Arkhipova, BelNovostin verkkojulkaisun asiantuntija sanoi, tämä ei ole paras ja kätevin vaihtoehto..

Ensimmäinen syy on se, että ruoanlaitossa joudut käyttämään paljon enemmän aikaa sulatukseen.

Lisäksi osa ruoasta saattaa palata pakastimeen, mikä epäilemättä vaikuttaa negatiivisesti laatuun.

Jos et aio valmistaa kaikkea kerralla, sinun tulee jakaa ruoka osiin.

Hedelmien ja vihannesten osalta on kätevämpää pakastaa ne ensin leivinpellillä tai leikkuulaudalla yhtenä kerroksessa ja siirtää sitten ilmatiiviiseen pussiin.

Näin jokainen hedelmä jäädytetään erikseen ja voit ottaa vain tarvittavan määrän ruokaa oikeaan aikaan.

Lopuksi jaamme vielä yhden vinkin: nesteiden pakastamiseen on kätevää käyttää jääastioita.Näin voit säilyttää liemiä, juomia, tomaattipyreetä ja kastikkeita pieninä annoksina.Kun kuutiot ovat jäätyneet, ne voidaan siirtää pussiin.

Aiemmin kerroimme, kuinka Neuvostoliiton kotiäidit valmistivat Mimosa-salaattia.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit