KotiRuokaMiksi spagettia ei saa katkaista ennen keittämistä: italialaiset pyörtyisivät

Miksi spagettia ei saa katkaista ennen keittämistä: italialaiset pyörtyisivät

Monet kotiäidit (ehkä jopa puolet) rikkovat spagetin kahteen tai jopa kolmeen osaan ennen kuin heittävät sen kattilaan.

täten spagetti pääsee heti veteen.

Kuitenkin, kuten BelNovostin verkkopainoksen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova, varoittaa, tämä on ehdottomasti kiellettyä, eikä vain siksi, että tällaiset toimet voivat aiheuttaa kuolemanvakavan loukkauksen Italian asukkaille.

On myös todettu, että tämä käytäntö vaikuttaa suoraan valmiin ruokalajin maun ja laadun heikkenemiseen.

1. Ensimmäinen asia, joka odottaa emäntää, joka katkaisi spagetin kahtia, on pastan tarttuminen lautaselle. Niiden erottaminen toisistaan on lähes mahdotonta.

Tämä tarkoittaa, että pöytään tarjoiltu ruokalaji näyttää mahdollisimman epämiellyttävältä.

2. Toinen asia, johon joudutaan törmäämään keittotekniikan rikkomisen seurauksena, on epämukavuus spagetin syömisessä.

Spagetti on tarkoitus syödä sekä haarukalla että lusikalla samanaikaisesti. Pitkää pastaa kierretään haarukalla, ja lusikka tarvitaan auttamaan sitä uppoamaan kokonaan kastikkeeseen ja estämään sen tippumista.

Jos spagetti on rikki, sitä ei kuitenkaan voi syödä tällä tavalla.

Seuraavalla kerralla etsi siis spagetin rikkomisen sijaan isompi kattila, jossa voit keittää sitä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit