KotiRuokaMillä temppuilla voit valmistaa täydellisiä pannukakkuja: huomautus kotiäidille

Millä temppuilla voit valmistaa täydellisiä pannukakkuja: huomautus kotiäidille

Jokainen kotiäiti haluaa oppia leipomaan täydellisiä pannukakkuja, jotta pöytään voi aina tarjoilla arvokasta herkkua..

Mutta tämä klassinen ruokalaji voi joskus olla haastava.

Kokki Julia Arkhipova, lehtemme ruoanlaittoasiantuntija, kertoo, kuinka voit parantaa pannukakkujen laatua.

Mitä pannukakkusalaisuuksia sinun tulee tietää?

Munien ja sokerin tasapaino

Harvat ihmiset tietävät, että näiden ainesosien määrät liittyvät läheisesti toisiinsa.Jos lisäät enemmän kuin yhden kananmunan, lisää sokerin määrää.

Aina kannattaa kuitenkin muistaa, että valmistelitraa kohden ei saa lisätä enempää kuin kolme munaa.

Kasviöljy

Jos et vieläkään lisää tätä komponenttia pannukakkuihin, sinun on kokeiltava sitä.Ruoasta tulee huomattavasti parempi ja maukkaampi.

Yksi iso lusikka riittää.

Sooda

Jos haluat tarjoilla kauniita reikiä pannukakkuja, maito tulee laimentaa juomavedellä kaasuilla.

Nämä pannukakut yllättävät jokaisen laadullaan.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit