Jokainen emäntä haluaa oppia leipomaan täydellisiä pannukakkuja, jotta pöytään saadaan aina arvokas herkku.
Mutta tätä klassikkoruokaa voi joskus olla vaikea hallita.
Kokki Julia Arkhipova, lehtemme ruoanlaittoasiantuntija, kertoo, miten pannukakkujen laatua voi parantaa.
Mitä pannukakkujen salaisuuksia sinun täytyy tietää
Munien ja sokerin tasapaino
Harva tietää, että näiden ainesosien määrät ovat vahvassa suhteessa toisiinsa.Jos otat käyttöön enemmän kuin yhden kananmunan, sinun pitäisi lisätä myös sokerin määrää.
Aina kannattaa kuitenkin muistaa, että yli kolmea munaa litrassa aihiota kohti ei pitäisi ottaa käyttöön.
Kasviöljy
Jos et vieläkään lisää tätä komponenttia pannukakkujen koostumukseen, sinun pitäisi yrittää tehdä se.Lautanen osoittautuu huomattavasti laadukkaammaksi ja maukkaammaksi.
Yksi iso lusikallinen riittää aivan hyvin.
Soodaa
Jos haluat tarjoilla kauniita reikäisiä pannukakkuja, tässä tapauksessa maito on laimennettava juomavedellä kaasulla.
Tällaiset pannukakut yllättävät kaikki laadullaan.