KotiRuokaMillä tempuilla tehdään täydellisiä lettuja: kotiäideille.

Millä tempuilla tehdään täydellisiä lettuja: kotiäideille.

Jokainen emäntä haluaa oppia leipomaan täydellisiä pannukakkuja, jotta pöytään saadaan aina arvokas herkku.

Mutta tätä klassikkoruokaa voi joskus olla vaikea hallita.

Kokki Julia Arkhipova, lehtemme ruoanlaittoasiantuntija, kertoo, miten pannukakkujen laatua voi parantaa.

Mitä pannukakkujen salaisuuksia sinun täytyy tietää

Munien ja sokerin tasapaino

Harva tietää, että näiden ainesosien määrät ovat vahvassa suhteessa toisiinsa.Jos otat käyttöön enemmän kuin yhden kananmunan, sinun pitäisi lisätä myös sokerin määrää.

Aina kannattaa kuitenkin muistaa, että yli kolmea munaa litrassa aihiota kohti ei pitäisi ottaa käyttöön.

Kasviöljy

Jos et vieläkään lisää tätä komponenttia pannukakkujen koostumukseen, sinun pitäisi yrittää tehdä se.Lautanen osoittautuu huomattavasti laadukkaammaksi ja maukkaammaksi.

Yksi iso lusikallinen riittää aivan hyvin.

Soodaa

Jos haluat tarjoilla kauniita reikäisiä pannukakkuja, tässä tapauksessa maito on laimennettava juomavedellä kaasulla.

Tällaiset pannukakut yllättävät kaikki laadullaan.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit