KotiRuokaMitä keittää perunoiden kanssa: epätavallinen ja maukas skotlantilainen keittiö

Mitä keittää perunoiden kanssa: epätavallinen ja maukas skotlantilainen keittiö

On yleisesti hyväksyttyä, että perunaruokia valmistetaan vain lisukkeena.Mutta on ruokia, joita voidaan kutsua perusruokiksi..

Esimerkiksi Skotlannissa on tapana tarjota sconseja aamiaiseksi.Niitä voi syödä joko pekonin tai hillon kanssa..

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi meille, kuinka teetä scoves.

Tarvitset:

  • perunat – 250 gr.
  • voi (voi) – 25 gr.
  • jauhot – 50 gr.
  • leivinjauhe – 1/4 tl.l.
  • Kuinka kokata

    1.Perunat tulee kuoria ja keittää kypsiksi tai käyttää valmiita perunamuusia.

    2.Lisää sitten jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja voi, vaivaa taikina.

    3.Jaa taikina kahteen yhtä suureen osaan ja muotoile palloiksi.

    4.Muotoilemme jokaisesta osasta litteän pyöreän kakun, jonka paksuus on enintään 5 mm, leikkaamme 4 osaan, teemme reiät joka puolelle ja paistamme keskilämmöllä lämmitetyssä paistinpannussa voin kanssa.

    Paista leivät molemmin puolin 3-4 minuuttia.Tarjoile kermaisen kastikkeen ja yrttien, hillon tai jopa kalan kanssa.

    Aiemmin kerroimme, kuinka tomaatit fermentoidaan kattilassa kolmessa päivässä.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit