Erilaiset leivontatyypit liittyvät kiinteästi kananmunien käyttöön: voi tuntua siltä, että tämän ainesosan käyttö on pakollista.
On kuitenkin runsaasti esimerkkejä kunnollisten leivonnaisten valmistamisesta myös ilman kananmunia.
Siksi lehtemme kulinaristi, kokki Julia Arkhipova paljasti leivonnaisten valmistuksen salat ilman kananmunaa.
Millä voit korvata tuotteen?
Paastonajan vaihtoehdot
Vegaanikondiittoreilta kannattaa ottaa oppia: he luovat todellisia kulinaarisia mestariteoksia ilman kananmunia tai muita eläinperäisiä tuotteita.
He käyttävät pellavansiemeniä ja chiasiemeniä.Voit myös harkita kypsän banaanin käyttöä.Omenasose voi myös auttaa sinua pärjäämään ilman kananmunia.
Pehmeä tofu-juusto olisi myös hyvä vaihtoehto munien vähärasvaiseksi korvikkeeksi.
Muut eläinperäiset tuotteet
Leivonnaisia on mahdollista valmistaa ilman kananmunia, jos käytät luonnonjogurttia ilman lisäaineita.Voit myös kokeilla ottaa käyttöön ja laadukasta kondensoitua maitoa, johon on lisätty sokeria.
Muuten komponentteja voi yhdistää keskenään.