KotiRuokaMitä korvata munat leikkeleissä: parhaat vaihtoehdot on nimetty

Mitä korvata munat leikkeleissä: parhaat vaihtoehdot on nimetty

Monet ovat pitkään keittäneet leikkeleitä ilman munia, koska tämä vaihtoehto on paljon parempi.

Pääsääntöisesti lautasesta tulee pehmeä ja mehukas.

Kananmunia on tiedetty kritisoitavan lähinnä siitä, että ne tekevät leikkeleistä toivottua sitkeämpiä, toteaa lehtemme kulinaristi, kokki Julia Arkhipova.

Millä voit korvata tuotteen?

Hyvää työtä jauhelihan kanssa

Harva tietää, että joskus riittää, kun jauhelihaa vain vaivaa laadullisesti ja pitää sitä jääkaapissa.Leikkeleistä tulee pehmeitä, mehukkaita ja mureita.

Tällä lähestymistavalla voit myös olla ottamatta munia koostumukseen.

Jauhot

Kaikki eivät tiedä, että jauhot voivat myös sitoa leikkeleiden ainekset ilman suurempia vaikeuksia.On yksinkertaisesti lisättävä pari isoa lusikallista tuotetta työkappaleeseen.

Perunamuusia

Ilman maitoa tehty perunamuusi sopii parhaiten.Tärkkelyksen ansiosta jauheliha on ’sidottua’ eivätkä leikkeleet hajoa.

Kaurapuuro.

Kaurahiutaleista voi tehdä erinomaisia pulleita leikkeleitä, jotka pitävät muotonsa.Ota ensin kumpikin lusikallinen vettä ja viljaa, sekoita ja anna niiden turvota.

Sitten lisätään seos jauhelihan joukkoon.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit