KotiRuokaMitä lisätä jauhelihaan maun ja mehukkuuden lisäämiseksi: kokit paljastavat parhaat vaihtoehdot.

Mitä lisätä jauhelihaan maun ja mehukkuuden lisäämiseksi: kokit paljastavat parhaat vaihtoehdot.

Kunnon jauhelihaleikkeleen valmistamiseen on aika monta tapaa.

Joten näitä kikkoja kannattaa ehdottomasti käyttää.

Lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova, paljastaa listan lisäaineista, jotka tekevät ruoasta mehukkaamman ja maukkaamman.

Mitä jauhelihaan voi lisätä?

Kaurahiutaleet

Jos lisäät tämän komponentin, voit kieltäytyä leivän ja munien käytöstä.Leikkeleet pitävät muotonsa, niistä tulee mehukkaita, pulleita ja mureita.

Korppujauhot panerointia varten

Jos otat leivän sijasta leivänmuruja käyttöön leikkeleen jauhelihan koostumuksessa, ruokalajista tulee erittäin mehevä ja pullea.Siksi tätä vaihtoehtoa kannattaa myös harkita.

Valkosipuli

Kaikki kotiäidit eivät ota tätä komponenttia käyttöön sen aktiivisen aromin ja vivahteikkaan maun vuoksi.Kuitenkin jo yksi murskattu valkosipulinkynsi tekee leikkeleistä paljon ruokahalua lisääviä.

Paistetut sipulit

Kaikki tietävät, että sipulien tehtävä on antaa leikkeleille mehevyyttä.Raakana kasviksella on kuitenkin erityinen makusävy.On paljon loogisempaa lisätä paistettuja sipuleita jauhelihaan.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit