KotiRuokaMitä lisätä jauhelihaan nyytejä varten: kokkiasiantuntijat paljastavat salaisuudet

Mitä lisätä jauhelihaan nyytejä varten: kokkiasiantuntijat paljastavat salaisuudet

Nyrkkileivän jauhelihan makua voidaan aina parantaa, kun ei rajoitu pelkästään tavallisiin aineksiin.

Tästä syystä on hyödyllistä tutustua esimerkiksi siihen, mitä erilaisia ruokia kannattaa ottaa mukaan valmistusprosessiin.

Lehtemme ruokasiantuntija, kokki Julia Arkhipova, kertoo, mitkä lisäaineet voivat merkittävästi parantaa jauhelihan laatua nyyttejä varten.

Mistä lisäaineista puhumme

Kesäkurpitsa

Moni on tällä hetkellä ymmällään, mitä tehdä runsaalla kesäkurpitsasadolla. Esimerkiksi raastettuna kesäkurpitsa tulisi ehdottomasti lisätä jauhelihaan nyyttejä varten.

Herkusta tulee paitsi maukkaampi, myös huomattavasti mehukkaampi.

Kaali

Kaikki eivät tiedä, että jotkut kokit lisäävät jauhelihan sekaan silputtua kaalia, mikä tuo lisää makua. Tällaisista nyyteistä tulee todella omaperäisiä.

Muita mehukkuutta ja makua lisääviä komponentteja

Voit pilkkoa mitä tahansa yrttejä ja lisätä niitä jauhelihaan nyyttejä varten. Jotkut kokit lisäävät myös pienen määrän maitoa tai vähärasvaista kermaa.

Voit lisäksi lisätä joukkoon hieman laardia tai jäälastuja.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit