KotiRuokaMitä lisätä kalajauhelihaan, jotta leikkeleet eivät haise epämiellyttävältä: et arvaa edes sadannella...

Mitä lisätä kalajauhelihaan, jotta leikkeleet eivät haise epämiellyttävältä: et arvaa edes sadannella kokeilulla.

Kalaleikkeleet eivät ole vain terveellisiä, vaan myös herkullisia.

Jotkut kuitenkin välttävät tätä ruokalajia kalalle joskus ominaisen hajun vuoksi..

BelNovosti-verkkopainoksen asiantuntija Julia Arkhipova kertoi yksinkertaisesta menetelmästä, jonka ansiosta erityinen ’maku’ voidaan vähentää merkittävästi tai jopa poistaa kokonaan.

Resepti alkaa, kuten kaikki muutkin, luettelolla tarvittavista ainesosista.Tarvitset mm:

  • 500 g jauhettua kalaa.
  • 1 suuri sipuli.
  • 5-6 munaa.
  • leipää tai korppujauhoja (valinnainen).
  • suolaa ja pippuria maun mukaan.
  • kasvi- tai ghee-öljyä paistamiseen.
  • Ja tietysti juuri hunaja on se ainesosa, joka vie pahan hajun pois kalapihveistä.Sitä tarvitaan vain yksi ruokalusikallinen.

    Raasta kovaksi keitetyt kananmunat karkealla raastimella ja lisää kalajauhelihaan sekä voissa kullanruskeaksi paistetut sipulit.

    Lähetä tänne myös suolaa, pippuria ja hunajaa, sekoita sitten massa tasaiseksi.

    Muotoile leikkeleet kostuttamalla kädet vedellä.Paista ne pannulla kasvis- ja ghee-öljyssä, kunnes ne ovat kullanruskeita molemmin puolin.

    Jos haluat lisää mehevyyttä, voit paistaa leikkeleitä uunissa 10 minuuttia.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit