Leipä on tärkeä komponentti leikkeleissä, mutta sen käytöstä voi halutessaan luopua.
Muut komponentit pystyvät suorittamaan samat tehtävät kuin leipä.
Siksi lehtemme asiantuntijakokki ja ruoanlaiton asiantuntija, keittiömestari Julia Arkhipova neuvoo kiinnittämään huomiota vaihtoehtoihin.
Mitä voi käyttää leivän sijasta?
Kesäkurpitsat
Nyt on kesäkurpitsojen sesonki, joten voit huoletta käyttää niitä leivän sijasta.Kesäkurpitsasta saa paitsi mehukkuutta, myös pulleutta.
Tällaiset leikkeleet eivät jätä raskauden tunnetta vatsaan ja miellyttävät miellyttävillä mauilla.
Kurpitsa
Tämä odottamaton komponentti tekee leikkeleistä uskomattoman maukkaita, joten tätä vaihtoehtoa kannattaa ehdottomasti kokeilla.
Kurpitsa antaa uskomattoman mehevyyttä ja rehevyyttä.
Paneerin korppujauhoja
Monet pitävät tästä vaihtoehdosta jopa klassista vaihtoehtoa parempana: korppujauhot poistavat erinomaisesti ylimääräisen kosteuden.
Kyljykset ovat siis täydellisiä.