Jos opit paistamaan perunoita herkullisesti, se helpottaa huomattavasti elämääsi: jos haluat hemmotella perhettäsi laadukkaalla ja edullisella ruoalla, sinulla on aina käytettävissäsi kunnollinen vaihtoehto..
Tietyt ainesosat tulisi valita, jotta perunoista tulee maukkaampia.
Keittiömestari Julia Arkhipova, lehtemme kokkiasiantuntija, kertoo, mitkä lisäaineet parantavat ruoan makua ja laatua.
Mitä voit käyttää
Curryjauhe
Tämä on kokeiltu ja testattu vaihtoehto, joka antaa paistetuille perunoille täydellisen aromin, mukavan maun ja kauniin värin. Jos curryjauhetta ei ole saatavilla, voit korvata sen kurkumalla tai paprikalla.
Laardi
Pala laardia sulatetaan voin kanssa. Kukaan ei voi vastustaa näin herkullisia paistettuja perunoita.
Voita
Tämä on komponentti, joka on ’vastuussa’ kuoren ulkonäöstä. Voit käyttää sitä alusta alkaen sulattamalla sen yhdessä voin kanssa, tai voit lisätä vain pienen palan noin paistamisen puolivälissä.