KotiRuokaMitä lisätä veteen, kun keität perunoita salaattia varten: kokkiasiantuntijat ovat paljastaneet salaisuudet.

Mitä lisätä veteen, kun keität perunoita salaattia varten: kokkiasiantuntijat ovat paljastaneet salaisuudet.

Perunoiden keittämistekniikka vaihtelee monin tavoin sen mukaan, mitä ruokaa aiomme myöhemmin valmistaa.

Esimerkiksi tämä ainesosa on usein mukana salaateissa.

Ainesosaa löytyy perunasalaatista, oliivista, vinaigrettestä ja monesta muusta, muistuttaa lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Kun valmistat perunoita salaattiin, on äärimmäisen tärkeää, että ne säilyttävät koskemattomuutensa ja pysyvät kiinteinä.Tätä varten perunat keitetään suoraan kuoressa.Mutta tämä ei ole ainoa edellytys.

Mitä kattilaan pitäisi lisätä keitettäessä?

Etikkaa

Monet tietävät, että tämä neste auttaa perunoita säilyttämään rakenteensa.Silloin se ei hajoa salaateissa muruiksi.

Ota iso lusikallinen etikkaa jokaista vesilitraa kohden.

Sitruunaa tai sitruunamehua

Tämän komponentin vaikutusjärjestelmä on sama, mutta se valitaan useammin sen luonnollisuuden vuoksi.Jokaista vesilitraa kohden voit lähettää kattilaan viipaleen hedelmää tai suuren lusikallisen mehua.

Ainesosan voi korvata myös sitruunahapolla: pieni lusikallinen riittää.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit