Toisinaan reseptissä saatetaan suositella nimenomaan maissitärkkelystä, jota sinulla ei ole käsillä.
Tällaisessa tapauksessa on käytettävä tuotteita, jotka voivat korvata sen kokonaan..
Kokki Julia Arkhipova, lehtemme ruoanlaittoasiantuntija, kertoo, mitä vaihtoehtoja kannattaa varoa.
Mitä käytetään yleensä maissitärkkelyksen sijasta
Klassinen tärkkelys
Kaikki eivät ole tietoisia siitä, että peruna- ja maissitärkkelyksen välillä ei ole perustavaa laatua olevaa eroa, joten voit aina käyttää toista toisen sijasta.
Erot koostuvat yleensä vain lievästä makuerosta, joka on tuskin havaittavissa.
Pähkinäjauho
Jos esimerkiksi reseptissä kehotetaan lisäämään taikinaan lusikallinen maissitärkkelystä, tämä on pähkinäjauhon määrä.
Valmistaminen on yksinkertaista.Lähetämme halutun määrän pähkinöitä kahvimyllyyn ja jauhamme ne jauheeksi.
Tämä sopii erinomaisesti kakkujen, piirakoiden ja sämpylöiden leivontaan.