KotiRuokaMitä maustetut kokit lisäävät riisiin: jotkut ihmiset eivät tiedä näitä vinkkejä.

Mitä maustetut kokit lisäävät riisiin: jotkut ihmiset eivät tiedä näitä vinkkejä.

Kaikista riisistä ei tule sellaista kuin pitäisi: murenevaa ja tasaista.

Moni saa silti tavallista puuroa, vaikka kokkaisi lisuketta.

Tosiasia on, että kaikki kotiäidit eivät osaa ammattimaisia kokkauksen niksejä, jakaa kokemuksia lehtemme kokkiasiantuntija kokki Julia Arkhipova.

Mitä pitäisi lisätä, kun keitetään rouheita?

Jasmiinitee

Jos todella haluat tarjoilla epätavallisen maukasta ja laadukasta riisiä pöytään, et löydä parempaa vaihtoehtoa.Yritä valita jasmiiniteepussit ilman aromiaineita.

Tällainen lisuke ei jätä ketään välinpitämättömäksi.

Sitruunamehu

Jos lisäät riisin keittämisen yhteydessä edes pienen määrän sitruunamehua, riisin rakenne säilyy.Saat erinomaisen lisukkeen, joka näyttää yhtenäiseltä.

Sitruunamehun ansiosta riisi ei todellakaan keitä muusiksi.

Etikka

Etikka suorittaa täsmälleen saman tehtävän kuin sitruunamehu: lisää vain muutama tippa.Voit käyttää tavallisen etikan sijasta omenaviinietikkaa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit