Kaikista riisistä ei tule sellaista kuin pitäisi: murenevaa ja tasaista.
Moni saa silti tavallista puuroa, vaikka kokkaisi lisuketta.
Tosiasia on, että kaikki kotiäidit eivät osaa ammattimaisia kokkauksen niksejä, jakaa kokemuksia lehtemme kokkiasiantuntija kokki Julia Arkhipova.
Mitä pitäisi lisätä, kun keitetään rouheita?
Jasmiinitee
Jos todella haluat tarjoilla epätavallisen maukasta ja laadukasta riisiä pöytään, et löydä parempaa vaihtoehtoa.Yritä valita jasmiiniteepussit ilman aromiaineita.
Tällainen lisuke ei jätä ketään välinpitämättömäksi.
Sitruunamehu
Jos lisäät riisin keittämisen yhteydessä edes pienen määrän sitruunamehua, riisin rakenne säilyy.Saat erinomaisen lisukkeen, joka näyttää yhtenäiseltä.
Sitruunamehun ansiosta riisi ei todellakaan keitä muusiksi.
Etikka
Etikka suorittaa täsmälleen saman tehtävän kuin sitruunamehu: lisää vain muutama tippa.Voit käyttää tavallisen etikan sijasta omenaviinietikkaa.