KotiRuokaMitä muniin laitetaan, jotta munakas olisi pörröinen? Ripaus tuotetta

Mitä muniin laitetaan, jotta munakas olisi pörröinen? Ripaus tuotetta

Muhkean munakkaan valmistaminen ei ole niin vaikeaa kuin miltä se ensisilmäyksellä näyttää.

Mitä sinun täytyy tehdä tätä varten, kertoo verkkojulkaisun ’Belnovosti’ asiantuntija ruoanlaiton alalla, kokki, neljännen luokan leipuri Julia Arkhipova.

Miten tehdä paisunut munakas

Maissitärkkelyksen lisääminen kananmunien joukkoon auttaa tekemään muhkean munakkaan.

Et tarvitse paljon tärkkelystä, vain ripaus riittää.Tärkkelys lisätään, kun munat vatkataan.

Tärkkelystä voidaan käyttää myös kananmunien sijasta erilaisia leivonnaisia valmistettaessa.

Yhden kananmunan korvaamiseksi sekoita kaksi ruokalusikallista tärkkelystä kolmeen ruokalusikalliseen vettä.

Aiemmin asiantuntija kertoi, miten valmistetaan klassinen marinadi sipulikebabille.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit