KotiRuokaMitä ruokia ei saa lisätä borssiin: pilata keitto

Mitä ruokia ei saa lisätä borssiin: pilata keitto

Jotkut kotiäidit sekoittavat joskus borssin ’hodgepodgeen’ ja tuovat siihen kaiken..

Borscht ei siedä tällaista lähestymistapaa..

Seurauksena keiton maku heikkenee huomattavasti, huomauttaa kokki Yulia Arkhipova, lehtemme ruoanlaitto-alan asiantuntija.

Mitä ainesosia ei kannata lisätä borssiin?

Peruna

Tämä tosiasia yllättää monet, koska useimmissa tapauksissa on vaikea kuvitella borssia ilman perunoita.Juuri tämän ainesosan ansiosta keiton maku ei kuitenkaan ole niin täyteläinen ja eloisa kuin odotamme.

Selleri

Monet ihmiset alkoivat välittää oikeasta ravinnosta, joten he alkoivat ostaa aktiivisesti selleriä.Mutta tämä on erittäin spesifinen tuote, jolla on erikoinen makusävy.

Se ei sovellu borschtin valmistukseen ja se ’erottuu’ selvästi kokonaiskuvasta.

Inkivääri

Jotkut ihmiset eivät osaa käyttää inkivääriä ruoanlaitossa, joten he alkavat lisätä sitä kaikkiin tunnettuihin ruokiin.Mutta tämä voi vain pilata borssin, koska inkivääri ei selvästikään sovi tähän keittoon.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit