KotiRuokaMitä tapahtuu, jos lisäät tärkkelystä leikkeleen lihaan: yllättyisit

Mitä tapahtuu, jos lisäät tärkkelystä leikkeleen lihaan: yllättyisit

Monet ovat tietoisia siitä, että leikkelejauhelihaan voi turvallisesti lisätä erilaisia ainesosia, jotka tekevät siitä parempaa.

Tämän vuoksi monet ovat onnistuneet hankkimaan itselleen erinomaisen maineen kokkiasiantuntijana.

Kaikkien ainesosien roolia ei kuitenkaan täysin ymmärretä, selittää lehtemme kokkiasiantuntija, keittiömestari Julia Arkhipova.

Mitä tapahtuu leikkeleen jauhelihalle, jos siihen lisätään tärkkelystä?

Kuten käy ilmi, tämä on erittäin hyvä ratkaisu leikkeleiden muuntamiseen.Tavallinen tärkkelys tekee niistä laadukkaampia.

Tosiasia on, että tärkkelyksen käyttöönotto ’vapauttaa’ lisäämästä kananmunia, jotka tekevät leikkeleistä liian jäykkiä.Siksi muutama lusikallinen tärkkelystä auttaa ’sitomaan’ ainekset yhteen.

On tapana käyttää kolme suurta lusikallista tärkkelystä puolta lihakiloa kohti.Voit valita joko maissitärkkelyksen tai tavallisen perunatärkkelyksen: periaatteessa sillä ei ole eroa.

Tärkkelyksellä saadaan myös sopiva paisuneisuus ja mehukkuus.Monet kotiäidit huomauttavat, että tärkkelystä sisältävät leikkeleet pysyvät pehmeinä myös silloin, kun niitä säilytetään pitkään jääkaapissa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit