KotiRuokaMitä tärkeitä ainesosia monet kotiäidit unohtavat lisätä borssin joukkoon: kokkiasiantuntijat ovat paljastaneet...

Mitä tärkeitä ainesosia monet kotiäidit unohtavat lisätä borssin joukkoon: kokkiasiantuntijat ovat paljastaneet tärkeimmät erehdykset.

Borssin keittäminen tuntuu meistä niin yksinkertaiselta ja tutulta toiminnalta, joka tapahtuu lähes automaattisesti..

Mutta juuri tästä syystä me voimme tehdä virheitä, jotka ammattilaiset huomaavat.

Esimerkiksi kaikki emännät eivät ota käyttöön keiton laadun parantamiseksi tarvittavia ainesosia, on huomannut lehtemme kulinaristi, kokki Julia Arkhipova.

Mitä borssille pitäisi ehdottomasti lisätä?

Pieni lusikallinen sokeria

Borssissa pitäisi olla lievää hapokkuutta, mutta useimmissa tapauksissa tämä makusävy jää hallitsevaksi.Tästä syystä happopitoisuutta on syytä valvoa.

Pieni lusikallinen sokeria auttaa tässä.Ainesosa kannattaa lisätä paahtopaistiin, jos käytät tomaatteja tai tomaattipyreetä.

Voit myös lisätä sokeria suoraan keittopataan.

Voi

Jos haluat, että borssin mausta tulee tasapainoisempi ja miellyttävämpi, kannattaa lisätä pieni pala voita.’Voileipäkokoinen’ määrä riittää aivan hyvin.

Keiton maut pääsevät syvemmin ja laadukkaammin esiin.

On parempi lisätä öljyä noin 15 minuuttia ennen lopullista kypsennysaikaa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit