KotiRuokaMitä tehdä, jotta sämpylät, leivät ja muut leivonnaiset eivät vanhene pitkään: lisää...

Mitä tehdä, jotta sämpylät, leivät ja muut leivonnaiset eivät vanhene pitkään: lisää tämä ainesosa taikinaan.

Leivotko itse leipää, sämpylöitä ja muita leivonnaisia? Tämä artikkeli on silloin juuri sinulle.

Selvitämme, mitä taikinaan kannattaa lisätä, jotta leivonnaiset pysyvät tuoreina pitkään.

Mitä lisätä taikinaan, jotta leivonnaiset pysyvät pitkään tuoreina

Voit pidentää leivonnaisten säilyvyyttä lisäämällä taikinaan kivennäisvettä.

Lisäksi voit laittaa hieman mannasuurimoita tai lusikallisen nestemäistä hunajaa.

Jos haluat leivonnaisten olevan pehmeitä ja ilmavia, kannattaa lisätä vähän maissitärkkelystä tai perunatärkkelystä.

On myös erittäin tärkeää noudattaa leivonnaisten säilytysohjeita. Ihanteellista olisi säilyttää ne leipävarastossa.

Vaihtoehtoisesti voit kääriä leivonnaiset pergamenttipaperiin. Älä käytä sellofaanipusseja tai ruokakalvoa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit