Maukkaan laardin suolakurkku ei ole vaikeaa, se pitää vain valmistaa kunnolla ja valita oikeat mausteet..
Kerromme sinulle, mitä ihralla tehdä ennen suolaamista.
Kuinka valmistaa laardia suolaamista varten
Ennen suolaamista laardi on laitettava pakastimeen vuorokaudeksi.Tämän ansiosta laardi ei menetä muotoaan ja leikataan hyvin.
Ota ihra pakastimesta 24 tunnin kuluttua, leikkaa se paloiksi ja leikkaa jokaiseen pieneksi.
Mitä tulee mausteisiin, kiloa ihraa kohti on otettava kaksi ruokalusikallista suolaa, teelusikallinen jauhettua pippuria, teelusikallinen paprikaa ja teelusikallinen sinappia.
Voit myös käyttää kuminaa, korianteria, valkosipulia, laakerinlehteä, kurkumaa.
Sekoita mausteet erillisessä astiassa, raasta laardi, kääri se leivinpaperiin ja laita jääkaappiin 5 päiväksi.