KotiRuokaMitä tehdä laardilla ennen maustamista: salaisuus, joka on hyödyllistä tietää

Mitä tehdä laardilla ennen maustamista: salaisuus, joka on hyödyllistä tietää

Maukkaan laardin suolakurkku ei ole vaikeaa, se pitää vain valmistaa kunnolla ja valita oikeat mausteet..

Kerromme sinulle, mitä ihralla tehdä ennen suolaamista.

Kuinka valmistaa laardia suolaamista varten

Ennen suolaamista laardi on laitettava pakastimeen vuorokaudeksi.Tämän ansiosta laardi ei menetä muotoaan ja leikataan hyvin.

Ota ihra pakastimesta 24 tunnin kuluttua, leikkaa se paloiksi ja leikkaa jokaiseen pieneksi.

Mitä tulee mausteisiin, kiloa ihraa kohti on otettava kaksi ruokalusikallista suolaa, teelusikallinen jauhettua pippuria, teelusikallinen paprikaa ja teelusikallinen sinappia.

Voit myös käyttää kuminaa, korianteria, valkosipulia, laakerinlehteä, kurkumaa.

Sekoita mausteet erillisessä astiassa, raasta laardi, kääri se leivinpaperiin ja laita jääkaappiin 5 päiväksi.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit