Kotiäidit, älkää kiirehtikö lähettämään jäljellä olevaa munakoisosatoa kaviaariin ja muihin talvikääryleisiin.
Suhteellisen nopea ja mutkaton tapa valmistaa maukasta välipalaa jokapäiväiseen käyttöön.
Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki, leipuri, kertoi, miten valmistetaan munakoisolevitettä.
Tarvitaan:
Miten valmistetaan
1.Munakoisot ja paprikat paistetaan 180 asteeseen esilämmitetyssä uunissa.
2.Käytä vain kypsennetty ydin ja hävitä kuori.
3.Kuori tomaatit kuorestaan, poista ydin ja siemenet ja hienonna hedelmäliha tehosekoittimessa.
4.Sekoita valmiit ainekset, lisää mausteet ja valkosipuli, hienonnetut yrtit ja majoneesi.
5.Sekoita, jäähdytä ja tarjoile.Hyvää ruokahalua!