KotiRuokaMitä tehdä munakoisoista: Munakoisot eivät lopu kylmäkammarista.

Mitä tehdä munakoisoista: Munakoisot eivät lopu kylmäkammarista.

Kotiäidit, älkää kiirehtikö lähettämään jäljellä olevaa munakoisosatoa kaviaariin ja muihin talvikääryleisiin.

Suhteellisen nopea ja mutkaton tapa valmistaa maukasta välipalaa jokapäiväiseen käyttöön.

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki, leipuri, kertoi, miten valmistetaan munakoisolevitettä.

Tarvitaan:

  • munakoisot – 2 kpl
  • Tomaatit – 2 kpl
  • paprika – 1 kpl
  • valkosipuli – 1 kynsi.
  • Majoneesi – 1 rkl.л.
  • yrttejä, suolaa ja pippuria maun mukaan.
  • Miten valmistetaan

    1.Munakoisot ja paprikat paistetaan 180 asteeseen esilämmitetyssä uunissa.

    2.Käytä vain kypsennetty ydin ja hävitä kuori.

    3.Kuori tomaatit kuorestaan, poista ydin ja siemenet ja hienonna hedelmäliha tehosekoittimessa.

    4.Sekoita valmiit ainekset, lisää mausteet ja valkosipuli, hienonnetut yrtit ja majoneesi.

    5.Sekoita, jäähdytä ja tarjoile.Hyvää ruokahalua!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit