KotiRuokaMitä tehdä parsakaalin kanssa: tee terveellisistä vihanneksista myös herkullisia

Mitä tehdä parsakaalin kanssa: tee terveellisistä vihanneksista myös herkullisia

Parsakaali voi pilata mielialaasi pelkästään katsomalla sitä, jos et tiedä vihannesten terveyshyödyistä ja mielenkiintoisista valmistustavoista..

Osaavat ihmiset eivät näe parsakaalissa mitään kauheaa, he syövät sitä mielellään itse ja kohtelevat sitä muille..

Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi, kuinka parsakaalia keitetään herkullisesti.

Tarvitset:

  • parsakaali – 500 gr.
  • voita – 2 rkl.l.
  • sipuli – 1/2 kpl.
  • valkosipuli – 3 neilikkaa.
  • suolaa, pippuria maun mukaan.
  • jauhot – 2 rkl.l.
  • maito – 2 lasia.
  • tuorejuusto – 100 gr.
  • pasta – 500 gr.
  • Kuinka kokata

    1.Paista sipulia keskilämmöllä ja voissa, kunnes siitä tulee pehmeää ja läpinäkyvää.

    2.Erottele parsakaali kukinnoiksi, hienonna tarvittaessa, lisää pannulle, sen jälkeen hienonnettu valkosipuli, suola ja pippuri.

    3.Lisää 3-4 minuutin kuluttua jauhot, sekoita ja 1 minuutin kuluttua lisää maito ja tuorejuusto.

    4.Kun juusto on liuennut, sammuta lämpö ja keitä pasta, mutta ei kunnes se on täysin kypsää.Valuta vesi pois, siirrä pasta pannulle kastikkeen kanssa, lisää 1/4 kupillista vettä ja keitä keskilämmöllä kypsäksi.

    Lisää maun mukaan juustoraastetta, sekoita ja kun kastike sakenee, tarjoile.Hyvää ruokahalua!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit