Huolimatta siitä, että tätä salaattia valmistetaan paljon useammin kuin muita, siitä ei tule helpompaa.
Päinvastoin, monet emännät tekevät vakavia virheitä, jotka johtavat ruokalajiin, joka on kaukana ihanteellisesta.
Kuitenkin näistä virheistä voi aina päästä eroon, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.
Mitkä virheet pilaavat olivierin?
Eri kokoiset komponentit
On tietenkin äärimmäisen vaikeaa leikata jokainen tuote suunnilleen samalla tavalla, mutta se on välttämätöntä, jotta oliivista tulee laadukasta ja maukasta.
Ainekset tulisi hienontaa tasaisesti. Esimerkkinä tästä ovat herneet.
Makkara
Jotkut pitävät tätä komponenttia tärkeimpänä, mutta sitä ei ole alkuperäisessä reseptissä. Jos päätät sisällyttää prosessoitua lihaa, sen tulisi olla laadukasta.
Kaikissa muissa tapauksissa on parempi korvata makkara kanalla, naudanlihalla, kalalla tai savustetulla lihalla.
Porkkanat
Jos haluat salaatista tulevan mahdollisimman maukas, on suositeltavaa paistaa porkkanat. Keitetty vihannes saa heikon, vetisen maun.
Paistaminen on siis paras vaihtoehto.