KotiRuokaMitä voidaan lisätä jauhelihaan mehukkuuden, maun ja aromin vuoksi: parhaat vaihtoehdot on...

Mitä voidaan lisätä jauhelihaan mehukkuuden, maun ja aromin vuoksi: parhaat vaihtoehdot on nimetty

Jos haluat yllättää perheenjäsenesi ja vieraasi kotlettien laadulla, niin klassinen komponenttisarja ei riitä..

Kyllä, ruoasta tulee melko hyvä, mutta siinä ei ole mitään erikoista tai vaikuttavaa..

Siksi kannattaa harkita erikoislisäaineiden käyttöönottoa, sanoo kokki Julia Arkhipova, lehtemme ruoanlaitto-asioiden asiantuntija.

Mitä kotletteihin voi lisätä niiden laadun parantamiseksi?

Lusikka sokeria

Älä huoli, että kotleteista tulee ’jälkiruoka’: sinun ei pitäisi pelätä tällaista vaikutusta.Lihakiloa kohden teelusikallinen (tl) sokeria tekee kotleteista maukkaita ja rapeita.

korppujauhoja

Jos pidät pörröisistä ja mehuisista kotleteista, voit lisätä leivän sijasta korppujauhoja.Monet ovat yhtä mieltä siitä, että tätä vaihtoehtoa voidaan turvallisesti pitää menestyksekkäämpänä.

Tomaatit

Jos haaveilet kotleteista, joissa on uskomattoman mehukkuus, niin tavallinen tomaatti selviytyy parhaiten tehtävästä.

On parasta ottaa keskikokoinen vihannes, äläkä unohda poistaa ihoa ennen kuin lisäät sen jauhelihaan.

Rakeistettu valkosipuli

Tällaiset kotletit voivat saada jopa hyvin ruokitun ihmisen tuntemaan nälkää: ruuan aromi on vaikuttava.Tämä tekee herkusta myös maukkaamman.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit